Bevro Testpakket

Wat is een Bevro Testpakket? Dit is een kennismakingspakket voor mensen die een eigen bedrijf willen beginnen zodat u kennis kunt maken met ons assortiment. Tevens vindt u in deze pakketten een aantal catalogi die betrekking hebben op de modellen die u in het proefpakket aantreft. Indien u bijvoorbeeld een pakket wilt met alleen maar sportauto's, dan krijgt u een aantal sportauto modellen (het aantal hangt natuurlijk af van de gekozen kosten van het pakket) en u krijgt een aantal catalogi van producenten van sportauto modellen.

Daarnaast heeft Bevro een aantal standaardpakketten die extra divers zijn door toevoeging van meer modellen en informatie dan bij een op maat samengesteld pakket. Hierdoor krijgt u een nog beter beeld van ons assortiment. Wilt u een standaard pakket, dan selecteert u in de wizard bij merk en schaal de categorie diverse en selecteert u bij type de categorie die u wenst.

Door op onderstaande link te klikken worden aparte applicatie geladen waarmee stap voor stap een Bevro Testpakket kunt samenstellen. U kunt hierbij een keuze maken in de schaal, het type en een merk. Wij wensen u veel plezier met het samenstellen. Klik op de link hieronder om de wizard te starten.

Klik hier om de applicatie te starten!
Categorieën
Lancia Appia First S...
Lancia Appia First Series