HEEFT U RESTPARTIJEN? WILT U VAN UW VERZAMELING AF?
Neem dan direct contact met ons op!


Jarenlang staat in de hoek een restpartij handelswaar waar u ooit een florerende handel in zag. Helaas pakte het minder goed uit en nu zit u met die partij goederen. Of, er komt gezinsuitbreiding en plots moet die uitgebreide verzameling plaats maken voor de jongste telg uit de familie.
Bevro heeft de oplossing om snel ruimte te maken in uw magazijn of uw huis; ons opkoop programma.In slechts vier simpele stappen heeft u er ruimte bij en hebben wij er een partij handelswaar bij.

STAP 1
U heeft een restpartij of een verzameling waar u vanaf wilt. U belt ons op of vult het contactformulier in of u stuurt ons een email (info@bevro.nl). Wij beoordelen de partij op de verkoopbaarheid/waarde relatie. Afhankelijk van de omvang, de inhoud en de kwaliteit van de goederen, krijgt u direct antwoord en soms duurt dit enkele dagen.

STAP 2
Indien er voldoende interesse is van onze kant en van uw kant, komen wij langs om de goederen te inspecteren. Veelal doen wij u dan een bod.

STAP 3
Indien u akkoord gaat, krijgt u direct uw geld. Het kan echter voorkomen dat u tijd wenst om ons bod te beoordelen. Geef dat dan gerust aan! Wij hebben hier alle begrip voor. In dergelijke gevallen zullen wij u een bod doen met een houdbaarheidsdatum. Na deze datum is ons bod niet meer geldig.

STAP 4
Indien u akkoord gaat met ons bod, dan zullen we de spullen inpakken en nemen we ze metten mee.

Het Bevro Opkoop Programma; snel, simpel en zeker
Dus neem snel contact met ons op.

Categorieën
Fiat 600 Multipla Bi...
Fiat 600 Multipla Bicolor